Därför behöver vi feminism

Varför behövs feminism idag? Varför behövs det i Sverige? Femination tar upp de typiska fördomarna som finns kring feminism och ger svar på tal till varför vi idag, år 2016, fortfarande behöver bli ett mer jämställt land. Feminiation (gud vad jag älskar detta namn) är ett feministiskt företag startat och drivet av fyra 16-åriga tjejer! De vill förändra synen på feminism och bidra med större förståelse för varför samhället måste bli mer jämställt — och de gör de genom sina egendesignade tygkassar med feministiska budskap på. Gud vad ni är duktiga!

Vad tycker ni andra?

Jag står för min feminism

Hej, mitt namn är Josefin och jag är en stolt feminist som vågar stå upp för mina värderingar. Mitt stöd till Gudrun Schyman har varit otvivelaktigt orubbat genom åren och jag har varit en av de personer som lobbat stenhårt för att få denna fantastiska kvinna att representera vårt land i Bryssel.

Jag har röstat på Fi ända sedan jag fick min rösträtt och jag hoppas verkligen att vi lyckas etablera oss som ett ledande parti, även om det drömmen känns väldigt avlägsen just nu. Hur som helst, på denna blogg kommer jag att skriva om politik och dela med mig av mina egna åsikter om vart vårt land är på väg blandat med intressanta artiklar som handlar om min vardag.

 

Jag avslutar inlägget med en intressant debatt med några år på nacken mellan Ebba och Gudrun.